Actueel

Werkzaamheden bij spoor 23 tot 26 november 2018

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag.
Voor de veiligheid van reizigers, rijden er in die periode geen treinen tussen Den Haag en Gouda.

Lees verder

Spoorpad afgesloten tot 7 januari 2019

In verband met de werkzaamheden aan het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer is het Spoorpad ter hoogte van de Cobaltstraat in Zoetermeer afgesloten voor fietsverkeer. De afsluiting duurt tot 7 januari 2019. 

Lees verder

Werkzaamheden bij spoor 30 juli tot 1 augustus

Van maandag 30 juli 1.00 uur tot woensdag 1 augustus 5.00 uur wordt gewerkt bij het spoor bij het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer. Vanwege deze en andere werkzaamheden rijden er van maandag 30 juli tot en met maandag 6 augustus minder of geen treinen tussen Rotterdam Centraal/Den Haag Centraal-Gouda-Woerden.

Lees verder

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Eerste treinen halteren op het nieuwe station

Vandaag halteerde rond 7.30 uur de eerste trein op station Lansingerland-Zoetermeer. Treinliefhebbers stonden vroeg op om de eerste rit naar het station mee te maken en foto’s en video te schieten. Alhoewel er nog veel aan het station moet gebeuren, een belangrijke mijlpaal in het project. Treinreizigers die zo sneller op hun plek van bestemming […]

Lees verder

Bereikbaarheid nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer

Vanaf zondagochtend 9 december a.s. kunnen treinreizigers (deels) gebruik gaan maken van het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer. De Sprinter tussen Den Haag en Gouda (’s-Hertogenbosch) gaat dan op werkdagen elk kwartier halteren bij dit nieuwe station. In het weekend stopt de Sprinter een keer in het half uur. Bij en aan het station wordt nog volop gewerkt. Wat is er vanaf 9 december a.s. naast de trein nog meer in gebruik bij het station?

Lees verder

Voorzieningen vanaf 9 december 2018

Vanaf 9 december 2018 gaat de NS-Sprinter halteren bij station Lansingerland-Zoetermeer. Het station is dan nog niet geheel af. Meer weten over wat vanaf dat moment in gebruik wordt genomen?

Lees verder

Twitterberichten