Actueel

Weekend 9-11 september geen treinverkeer Woerden-Den Haag

Van zaterdag 9 september 01.00 uur tot maandag 11 september 05.30 uur rijden er geen treinen tussen Woerden en Den Haag. Ter hoogte van Bleiswijk/Zoetermeer wordt gewerkt aan het spoor. NS zet bussen in. 

Lees verder

Afsluiting fietspad tussen Oostweg en N209

Tot en met 25 augustus is het fietspad tussen de Oostweg en de N209 afgesloten. Fietsers worden omgeleid.

Lees verder

Weekendafsluiting A12 Gouda-Den Haag 18-21 augustus

In het weekend van vrijdag 18 tot maandag 21 augustus 2017 worden liggers voor een viaduct over de A12 voor het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer geplaatst. De A12 is dit weekend in beide richtingen afgesloten tussen Zoetermeer (7) en Bleiswijk (8).

Lees verder

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Foto-overzicht werkzaamheden spoor 9 – 10 september

Foto-overzicht van de werkzaamheden in het weekend van 9 en 10 september aan het spoor tussen Gouda en Den Haag. In dit weekend werd door ProRail de fundering van het bovenleidingsportaal verwijderd, gewerkt aan de bovenleiding, de spoorligging aangepast en ballast aangebracht.

Lees verder

Foto’s inhijsen liggers 19 augustus 2017

Werkzaamheden niet bij kunnen wonen, of wilt u nog even terugkijken? Met het foto-overzicht krijgt u een goed beeld van de werkzaamheden in het weekend.

Lees verder

Liggers voor viaduct over A12 succesvol ingehesen

Zaterdag 19 augustus jl. werden onder veel belangstelling 31 liggers van 61 meter met een totaal gewicht van 5,5 miljoen kilo succesvol over de A12 gehesen. Met de liggers is een groot deel van de basis van het viaduct voor het toekomstige station Lansingerland-Zoetermeer gereed.

Lees verder

Twitterberichten