Actueel

Hekwerken viaduct boven A12 geplaatst

Gestart is met het plaatsen van de hekwerken van het viaduct (met takkenstructuur) boven de A12. Deze werkzaamheden vinden in de periode tot 22 januari a.s. in de nachten (van circa 22.00 uur tot 05.30 uur) plaats. Voor het autoverkeer kan dit enige hinder opleveren.

Lees verder

Werkzaamheden bij spoor 23 tot 26 november 2018

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag.
Voor de veiligheid van reizigers, rijden er in die periode geen treinen tussen Den Haag en Gouda.

Lees verder

Spoorpad afgesloten tot 7 januari 2019

In verband met de werkzaamheden aan het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer is het Spoorpad ter hoogte van de Cobaltstraat in Zoetermeer afgesloten voor fietsverkeer. De afsluiting duurt tot 7 januari 2019. 

Lees verder

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwe station al goed gebruikt

Begin december 2018 stopten de eerste Sprinters bij station Lansingerland-Zoetermeer. Nu, een maand later, stappen er al 500 reizigers in en uit. En iedere week stijgt dit aantal gestaag.

Lees verder

Eerste treinen halteren op het nieuwe station

Vandaag halteerde rond 7.30 uur de eerste trein op station Lansingerland-Zoetermeer. Treinliefhebbers stonden vroeg op om de eerste rit naar het station mee te maken en foto’s en video te schieten. Alhoewel er nog veel aan het station moet gebeuren, een belangrijke mijlpaal in het project. Treinreizigers die zo sneller op hun plek van bestemming […]

Lees verder

Bereikbaarheid nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer

Vanaf zondagochtend 9 december a.s. kunnen treinreizigers (deels) gebruik gaan maken van het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer. De Sprinter tussen Den Haag en Gouda (’s-Hertogenbosch) gaat dan op werkdagen elk kwartier halteren bij dit nieuwe station. In het weekend stopt de Sprinter een keer in het half uur. Bij en aan het station wordt nog volop gewerkt. Wat is er vanaf 9 december a.s. naast de trein nog meer in gebruik bij het station?

Lees verder

Twitterberichten