Actueel

Afsluiting Spoorpad

In de periode van 4 maart tot medio mei 2019 wordt gewerkt aan de aanleg van de ZoRo-busbaan tussen het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer en de Zilverstraat in Zoetermeer. Hiervoor wordt het Spoorpad ter hoogte van de Oostweg tot aan het Lansingpad voor fietsers afgesloten.

Lees verder

Hekwerken viaduct boven A12 geplaatst

Gestart is met het plaatsen van de hekwerken van het viaduct (met takkenstructuur) boven de A12. Deze werkzaamheden vinden in de periode tot 22 januari a.s. in de nachten (van circa 22.00 uur tot 05.30 uur) plaats. Voor het autoverkeer kan dit enige hinder opleveren.

Lees verder

Werkzaamheden bij spoor 23 tot 26 november 2018

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag.
Voor de veiligheid van reizigers, rijden er in die periode geen treinen tussen Den Haag en Gouda.

Lees verder

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

17 mei a.s. officiële opening station

Station Lansingerland-Zoetermeer is bijna klaar! Op vrijdag 17 mei a.s. opent staatssecretaris Stientje van Veldhoven het station officieel. Op zaterdag 18 mei tussen 10.00 en 16.00 uur kan iedereen het nieuwe station komen bekijken tijdens de open dag. Vanaf zondag 19 mei a.s. gaat RandstadRail-lijn 4 halteren bij halte Lansingerland-Zoetermeer.

Lees verder

Start bouw voetgangersbrug naar Dutch Innovation Park

Op maandag 25 maart 2019 is gestart met de bouw van de voetgangersverbinding tussen station Lansingerland-Zoetermeer en het Dutch Innovation Park. Wethouders Jan Iedema en Marc Rosier gaven hiervoor het startsein.

Lees verder

Liften zuidzijde station in gebruik

De liften aan de zuidzijde van het station zijn in gebruik genomen, waardoor beide treinperrons nu ook bereikbaar zijn voor mindervaliden. Ook is de NS service- en alarmzuil in gebruik genomen.

Lees verder

Twitterberichten