Actueel

Afsluiting Spoorpad

In de periode van 4 maart tot medio mei 2019 wordt gewerkt aan de aanleg van de ZoRo-busbaan tussen het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer en de Zilverstraat in Zoetermeer. Hiervoor wordt het Spoorpad ter hoogte van de Oostweg tot aan het Lansingpad voor fietsers afgesloten.

Lees verder

Hekwerken viaduct boven A12 geplaatst

Gestart is met het plaatsen van de hekwerken van het viaduct (met takkenstructuur) boven de A12. Deze werkzaamheden vinden in de periode tot 22 januari a.s. in de nachten (van circa 22.00 uur tot 05.30 uur) plaats. Voor het autoverkeer kan dit enige hinder opleveren.

Lees verder

Werkzaamheden bij spoor 23 tot 26 november 2018

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag.
Voor de veiligheid van reizigers, rijden er in die periode geen treinen tussen Den Haag en Gouda.

Lees verder

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Foto-overzicht opening station

Op 17 mei 2019 opende staatssecretaris Stientje van Veldhoven station Lansingerland-Zoetermeer. De dag erna was er een open dag, die zo’n 1.200 bezoekers trok. Tot slot was er nog een presentje voor de reizigers in de vroege ochtend op 20 mei. We maakten er een foto-overzicht van.

Lees verder

Station Lansingerland-Zoetermeer officieel geopend

Vrijdagmiddag 17 mei 2019 opende staatssecretaris Stientje Van Veldhoven (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) station Lansingerland-Zoetermeer op feestelijke wijze. Zij deed dit samen met burgemeesters Pieter van de Stadt (Lansingerland) en Charlie Aptroot (Zoetermeer).

Lees verder

Documentaire bouw station op RTV West

Op zaterdag 11 mei a.s. (elk uur vanaf 12.00 uur tot 19.00 uur) en zondag 12 mei a.s. (elk uur van 13.30 uur tot 16.30 uur) zendt RTV West een documentaire uit over station Lansingerland-Zoetermeer. Architectuur, de uitdagingen bij de bouw en de nut en noodzaak van het station komen aan bod.

Lees verder

Twitterberichten