Open dag zaterdag 18 mei 2019

Op vrijdagmiddag 17 mei 2019 opent staatssecretaris Stientje van Veldhoven station Lansingerland-Zoetermeer officieel. Zaterdag 18 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om tijdens de open dag het nieuwe station te komen bekijken. Tijdens deze dag is er veel te doen en te zien. Vanaf zondag 19 mei gaan HTM, Arriva en RET het nieuwe station gebruiken. Het hele station is dan in gebruik.

Programma open dag
Met een rondleiding wijzen wij u op alle bijzonderheden van het station. Onze rondleiders – die zelf aan het ontwerp of de bouw hebben gewerkt – starten elk half uur nabij de RandstadRail-halte bovenop het viaduct over de A12. Interesse? Vooraf inschrijven voor de rondleidingen kan hier.

Activiteiten in ‘urban park’
Daarbij is het viaduct 18 mei omgetoverd tot een ‘urban park’. Zo kunt u tussen de bomen en het groen op het viaduct picknicken. Wij zorgen voor de versnaperingen. Of doe mee met de andere activiteiten die je in een stadspark vindt. Balanceer over de ‘slackline’, pak een wasbord en speel mee met een muzikant of leer de kneepjes van de diabolokunst. Ook voor de (kleine) kinderen is er vermaak.

Kortom, een dag om niet te missen! Bezoek onze eventsite. De route naar het station vindt u daar ook.